EN | NL | FR

Welkom op de Instalines projectpagina.

Zoals alle projecten waarbij ik het vrouwelijke lichaam in de verf zet, is Instalines een body positive project. Het is dus vanzelfsprekend dat elk type vrouwenlichaam welkom is om deel de nemen.

Het concept van het project is heel eenvoudig: jij als deelneemster stuurt een sexy selfie in waarop je met trots je lichaam laat zien en ik maak op basis van die foto een lijntekening. De tekeningen zullen geen ogen/neus/mond tonen en je hebt zelf de keuze om je naam al dan niet te laten vermelden bij publicatie. Het kan dus volledig anoniem indien je dat wenst.

Je zal voor je selfie geen financiële vergoeding krijgen, maar je krijgt een hoge resolutie versie van de tekening via e-mail. Het is dus picture for drawing. Het is echter wel mogelijk om een gesigneerde print van de tekening te krijgen, maar daar reken ik €25 voor aan om de druk te bekostigen.

De resultaten zullen gepost worden op mijn Instagrampagina (@shellacdesignstudio) en wanneer ik voldoende tekeningen verzameld heb, zal ik ze in een limited edition small press portfolio boek.

Wil je graag meedoen, vul dan het Instaline Deelnameformulier in.
Wil je zeker zijn dat je foto overwogen wordt voor het project, dan kan je me steeds aanspreken op Instagram of me een mailtje sturen (instalines@shellacdesign.com) zodat we hem kunnen bespreken.

Bedankt voor het lezen van deze pagina,, now let’s have some fun with it!

Cheers,
Gerrit
Founder Shellac Design Studio

Voorbeelden vind hier